Autor: Slobodan Krajnović/Zoran Strika

Novi Sad
15.03.2017.
10:04 > 10:09
Odlukom Konkursne komisije za ocenu projekata u oblasti javnog informisanja u opštini Sremski Karlovci, najviše novca, odnosno 1,5 miliona dinara od ukupno tri koliko je bilo predviđeno, dobio je novoregistrovani sajt brif.rs.
  • Pravda

    30.07.2019 15:44
    UNIŠTAVANJE KARLOVACA
    Realno, jedino što je bilo baš dobro to je emisija "Sremski Karlovci - od subote do subote" i Karlovački list i to zahvaljujući jednom čoveku - Branislavu Sančaninu!

    Sada je čist amaterizam. Pokušali su nešto ali to nema veze sa informisanjem. Emisije su vremenski prepolovljene a nekada se čak ubacuju i prilozi koji nemaju baš nikakve veze sa Karlovcima. Isto je i sa Karlovačkim novinama, koje izdaje novosadski Dnevnik, koji ne može ni taj jedini list na srpskom jeziku da napravi a hoće da se bavi lokalnim temama, kao da ne može to što ima da objavi u Dnevniku.
    Sve u svemu, klasično pranje para.
  • StipeZD

    23.04.2017 12:55
    Krovovi
    Izgleda da je vreme da se opet počnu izdavati KROVOVI kao osamdesetih ako ne želite medijski mrak izazvan političkim glupanima,a nedostupnost predsednika opštine se rešava sačekušom a ne zivkanjem telefonima,jer samo sa kulturnim se može razgovarati a goveda se čekaju dok ne nalete
  • ja

    16.03.2017 09:06
    Nažalost, u Srbiji je dobar deo medija i novinara pod patronatom tajnih službi ove zemlje. Službe osnivaju medije (razni Kuriri, Informeri i njima slični), službe postavljaju "podobne" novinare na rukovodeće položaje (RTV), službe organizuju fantomska udruženja koja onda kandiduju službine ljude, itd itd ... Dokle god se ne otvore tajna dosijea, ostaće tako.
  • pobeci odavde

    15.03.2017 18:36
    "On je inače čovek koji je nekada bio u bliskim vezama sa demokratama (VIDI OVDE), a danas je sa trenutno vladajućom strukturom."

    Srbija - drzava bestidnih preletaca .
  • Gora

    15.03.2017 18:21
    Karlovci
    Sto smo trazili ,to smo dobili.
    Glasajmo opet.
    Kao da su mestani bitni.
  • karlovcanka

    15.03.2017 17:25
    bratija
    nenade milenkovicu
    (gramaticki ispravno jer ne zasluzujes da ti se ime i prezime pisu velikim pocetnim slovom) SRAMOTA SI ZA SREMSKE KARLOVCE koji su te u jednom momentu iznedrili. Taj isti Karlovacki list i taj isti Branislav Sancanin ucinili su za tebe za sve ove godine vise nego sto si svestan. Da si nastavio da se bavis onim sto umes, ne bi te se roditelji zastideli.

    A vi, Karlovcani, opet glasajte za naprednjake kad ste tako mudro birali i prvi put. Nije vam valjao Filipovic? Evo vam je bratija!
  • Karlovcanin

    15.03.2017 16:56
    Strasno!
    Bruka i sramota sta radi ova nazadna vlast od kako je dosla na celo Karlovaca! Pretnje ljudima pred izbore, zaposljavanje u opstini samo onih bliskih rezimu a sad i ovo! Nadam se da ce biti istrazivackog nivinarstva i o tim stvarima. Trebali ste videti Strazilovo do pre neki dan, kao deponija je izgledalo, sve dok se samoinicijativno nisu okupili momci iz lokalnog biciklistickog kluba i pocistili brlog! Zao mi je mojih Karlovaca sto su u kandzama takvih ljudi!

    Vliki pozdrav svim dobrim ljudima
  • Karlovcanka

    15.03.2017 16:06
    Strasno
    Sokirana sam ovom skandaloznom odlukom komisije i gasenjem Karlovackih novina. Mi Karlovcani, treba da se pobunimo i pruzimo podrsku Branislavu Sancaninu koji je godinama uredjivao ovaj list.
  • DragCHE

    15.03.2017 15:13
    Ja pogledao........
    Ja pogledao taj nazovi informativni portal, i nisam shvatio. Kakve to veze ima sa informisanjem Karlovcana. Ovde je u pitanju cist kriminal i prebacivanje budzetskih para u necije privatne dzepove. Za ovo bi neko trebalo debelo da odgovara, kad tad. A i Karlovcani svaka Vam cast, kako ste birali tako ste i dobili. Zivo me zanima, kako li ce glasacka masina koja je privodjena crnim dzipovima na glasanje, sa Doke i Cerata, da pristupi tom portalu da se informise..........
    Ave Beli Andjele
  • Urednik

    15.03.2017 14:22
    Svaka čast na istraživačkom tekstu. Vidi se da sta najbolji, ali nemojte samo kada vas žulja :) Šalim se, ali ima još mnogo toga da se čačka...
  • Nena

    15.03.2017 14:02
    Karlovkinja
    Neverovatno saznanje, šta se radi u našoj opštini ! Bedno , bedno, bedno ! Jedino što smo od sredstava informisanja u Sremskim Karlovcima imali su Karlovački list i emisija '' Od subote do subote '' , koje su nam donosile vesti iz naše opštine. Svaka čast za Branislava Sančanina, koji je godinama uređivao ove informativne medije , od kojih su koristi imali samo Karlovčani !
  • Nena

    15.03.2017 14:00
    Karlovkinja
    Neverovatno saznanje, šta se radi u našoj opštini ! Bedno , bedno, bedno ! Jedino što smo od sredstava informisanja u Sremskim Karlovcima imali su Karlovački list i emisija '' Od subote do subote '' , koje su nam donosile vesti iz naše opštine. Svaka čast za Branislava Sančanina, koji je godinama uređivao ove informativne medije , od kojih su koristi imali samo Karlovčani !
  • Ja

    15.03.2017 12:55
    Razmišljam naglas da li biste uopšte napisali ovaj tekst da niste bili zainteresovana strana?

    Daću i odgovor - ne biste!

    Mnogo je lokalnih medija ili ugašeno ili promenilo način pisanja a to je prošlo neprimećeno.
    Tako da ne mogu da se otmem utisku: ne laje kera sela radi...sumnjam da ćete da objavite komentar, ali ajde...
  • Anonimous Karlovčan

    15.03.2017 12:31
    Vidimo se!
    A znate li koliko se internet sajtova može napraviti i održavati na godišnjem nivou za 1,5 miliona dinara??? Karlovci su ionako u medijskom mraku već decenijama a vi gasite i to malo jada što je ostalo? Nenade Milenkoviću, ovo ti necemo zaboraviti! Osiguraj opštinske servere opako...
  • Postavite

    15.03.2017 11:16
    pitanje
    Postavite pitanje Andreju Vučiću pošto je on zadužen za medijske, produkcijske.......kuće, osnivanje, i ko koliko para dobija. Pitajte Novosadsku TV ako nekom nije jasno kako sve funkcioniše, ili druge lokalne televizije koje je privatizovao SNS.
  • goga

    15.03.2017 10:34
    daaj
    Samo uzimaj, ništa nisu zaslužili!!
  • Danka Dohmanović

    15.03.2017 10:27
    Radio Jugović
    Radio Jugović se jedino i čuje u Karlovcima jer smo u rupi a oni su odmah preko Dunava
  • Lala

    15.03.2017 10:17
    Ugasili medije
    Nije istina da se Jugović radio ne čuje preko Dunava.itekako se čuje i u Karlovcima i na Banstolu.
  • Politika

    15.03.2017 10:14
    Bravo Partijo!
    U Karlovcima se menjala vlast od 2000-te nekoliko puta, razne partije.
    Ali su svi vodili računa o interesima Karlovaca i Karlovčanima.
    Ovako nešto se događa po prvi put. Znam i neke druge detalje, o paralelnim ugovorima.
    Znači, dok postoji važeći ugovor koji se plaća sa Nepartijcem, angažuje se Partijac koji se plaća čak dvostruko više.
    I sve je po zakonu, i sve napreduje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna